Ervaringen

“Veerle heeft oprechte aandacht en beheerst verschillende therapievormen, hiermee kan ze aan de hand van klachten een behandelplan voorstellen bestaande de uit een combinatie van technieken specifiek gericht op jouw klachtenpatroon.

Vervolgens is ze flexibel in het bijsturen van de behandeling naar aanleiding van de resultaten/progressie. Tijdens de behandeling straalt Veerle rust en vertrouwen uit waardoor je je comfortabel kunt voelen en dat bevordert ook weer het resultaat.”

– Toine

“Mijn fysiotherapeut (Veerle) is zeer bekwaam, rustig en professioneel en geeft me een veilig gevoel. Fijne doelgerichte behandeling met een goed resultaat. Ze is erg zorgvuldig en kan haar zeer aan bevelen. Gezellig, leuk en onderhoudend persoon.”

Ton Janssen

Superfijne fysiotherapeute met enorm veel kennis en een dijk aan ervaring. Al jaren in behandeling bij haar, stelt goede diagnose. Neemt de tijd voor je!

Kleine 2 jaar geleden ook bij haar geweest voor oedeem been na chirurgische ingreep. Paar keer terug geweest bij de chirurg die me elke keer afscheepte met een recept voor pijnstillers. Veerle heeft net zo lang aangedrongen op een scan in het ziekenhuis omdat ze trombose vermoedde en ze had gelijk.

– Marijke Oomen

“Januari 2019 eerste bezoek orthopedisch chirurg dit i.v.m. pijn in rechterschouder/nek. De Pijn was zo hevig dat ik gebruik moest maken diverse pijnstillers o.a. Oxycodon, Tramadol of Diclofynac en 2 injecties in mijn schouder. Na behandeling bij 3 verschillende fysiotherapeuten gaf dit geen verbetering voor mijn schouder wat erop neer kwam dat de specialist geen andere oplossing zag dan een schouderprothese, dit was in 2020.

De orthopeed had nog één wens, dat ik voordat de operatie plaats zou vinden een bezoek zou brengen aan een schouderfysiotherapeut. Na 2 behandelingen werd ik naar zijn collega Veerle Teppema doorgestuurd.

Door o.a. Dry-Needling (om spierspanning rondom/in de schouder te verminderen met het oog op ruimte maken in de schouder). Verder keek Veerle niet lokaal maar probeerde vanuit de nek/sleutelbeen-regio en verder van de schouder af meer ruimte te creëren (bijv. het middenrif). Na 2 behandelingen kon ik weer normaal de versnelling van de auto bedienen. In het 2de en 3de kwartaal 2020 waren de verbeteringen duidelijk voelbaar en eind 2020 waren de resultaten voelbaar dat ik 95% minder pijn had, dit was het resultaat van de behandelingen van Veerle Teppema, nogmaals bedankt Veerle!”

– Arie Prins

“Ik kwam bij Veerle terecht omdat ik op zoek was naar een lymfdrainage therapeut. Mijn been was behoorlijk gezwollen na verwijdering van diverse lymfklieren in mijn lies nadat eerder dat jaar kanker was geconstateerd. Mijn been was pijnlijk en ik voelde me onzeker over het herstel.

Veerle maakte samen met mij een plan, gaf me hoop en realistische verwachtingen en ze heeft ze waargemaakt. Mijn been herstelde boven verwachting goed, de vochtophopingen en gespannen gevoel verdwenen.

Veerle werkt intuïtief en kijkt naar het geheel en doordat ze diverse technieken combineert kwam het herstel snel, bleef mijn been in goede vorm en kreeg ik weer vertrouwen in het zelf herstellend vermogen van mijn lichaam. Veerle is vakkundig en zorgzaam en ik ben haar heel dankbaar voor de resultaten die we hebben behaald.

– Dieke van Osta

“Een zeer goede en professionele praktijk. De kwaliteit en effectiviteit van de behandelingen is top! Al vele (fysio)therapeuten bezocht maar voor mij is Veerle bij uitstek de beste!

Nancy Magarry 

“Veerle is binnen haar vakgebied als fysio-/oedeem therapeute zeer kundig en daarbij een fijne, warme persoonlijkheid.  Met een luisterend oor, empathische aandacht, geduld, fijne uitleg en effectieve deskundigheid heb ik haar behandelingen als zeer prettig ervaren.”

 

– Anoniem

“Voor oedeemproblemen in mijn arm na borstkanker kwam ik bij Veerle terecht. Veerle is een zeer deskundige fysio die steeds weer opleidingen en cursussen volgt om zich verder te bekwamen en te specialiseren.

Daarnaast is ze ook een heel fijn mens, met een luisterend oor en goed doorvragend bij klachten. Ze is rustig, maar doortastend en heeft een heerlijke dosis humor. Ik kan me geen betere fysio wensen, in alle opzichten!”

 

– Astrid 

“Ik ken Veerle als een zeer kundige, ervaren en betrokken therapeut. Beheerst veel technieken. Veerle neemt tijd voor je, luistert goed en stemt daar de behandeling op af. Echt een top therapeut”

 

– Myriam Janssen

Heel erg fijn dat ik bij Veerle terecht kon met mijn rugklachten. Fijne rustige duidelijke behandelingen gehad die erg goed geholpen hebben. Zeer tevreden!”

 

– Anoniem